Неділя, 19.05.2024, 20:52


Главная
Регистрация
Вход
Wow Приветствую Вас Гість | RSS  
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kobra  
Форум » Гильдия Ancien Demonslayers » Гильдия Ancien Demonslayers » Гильдии больше нет! (Гильдии больше нет!)
Гильдии больше нет!
kobraДата: Четвер, 24.01.2008, 17:17 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 1
Статус: Offline
На днях я написал такое сообщение и всё никак не доходили руки его розместить. Щас оно уже не так корректно как тогда когда я его писал, но всё-равно актуально. (На мой взгляд.) Вот оно:
Гільдія Ancient Demonslayers припиняє своє існування!
Я знаю що я не в праві виголошувати подібні заяви, але це і не заява - а лише констатація факту. Бо за осотанні дні я зрозумів дуже прикру річ - гільдія більше майже нікому не потрібна. Її буквально за вуха тягнуть... Хто? Магістр? Чи може його помічники? Ні! Пропозиції стосовну спільного переходу усієї гільдії на один, конкретний сервер поступали від Tillo, Sliver, Bigman, Kobra - представників середніх рангів, так би мовити. А Drako, Faton, Prospero, Zaknaifen, Testoterona вперто мовчали утримуючись від офіційних заяв. Звичайно!: хто не бере на себе відповідальність - з того і спросу нема. Але чи так повинно чинити керівництво? Якщо тобі довірили керівництво, то керуй. А не хочеш, зкладай з себе повноваження.
Перепрошую, я хочу внести поправку: Faton не мовчав. Він саме і попередив нас про кінець сервера, коли про це ще ніхто не знав. Але він теж не робив жодних заяв.
Якби Drako чи хтось інший, зробив оголошення що з такого-то числа гільдія Ancient Demonslayers переходить на такий-то сервер булоб значно краще. Адже тоді не було б цих пустих болачок про сервери.
Короче кажучи, моя позиція така: Drako повинен проголосити назву сервера на який переходить гільдія. В протилежному випадку, він повинен сказати фразу якою починається цей топік.
Але я щиро сподіваюсь що я помилився і найкраща в світі гільдія з найкращими в світі гравцями продовжить своє існування. І я буду радий якщо ця стаття якось цьому посприяє.
І в кінці я хотів би вибачись перед усіма кого образили мої слова, адже я не хотів нікого ображати. Якщо мої слова були занадто грубими і прямими, то лише через те що мені не байдужа гільдія, а значить і всі ви.
Мрію зустрітись з вами у грі!


"...люби ближнего и ненавидь врага."
(Библия. Матфея 5:43)
 
Форум » Гильдия Ancien Demonslayers » Гильдия Ancien Demonslayers » Гильдии больше нет! (Гильдии больше нет!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024